Salı, 14 Mayıs 2024

Zeyilname-3 (02.04.2011)

Yayınlandığı Kategori SGK SAĞLIK HİZMETİ SATIN ALMA SÖZLEŞMESİ

DUYURU
“Sosyal Güvenlik Kurumu Özel Sağlık Hizmeti Sunucularından Sağlık Hizmeti Satın Alma SözleĢmesi” nin (1.3.8.) numaralı maddesinde yer alan “Kadrolu ÇalıĢma” ile (1.3.9) numaralı maddesinde yer alan “Kısmi Zamanlı ÇalıĢma” tanımı ve bu tanımlara atıf yapılan düzenlemeler sözleĢme kapsamından çıkarılmıĢ olup, Kurumumuzla sözleĢmeli özel sağlık hizmeti sunucularında görev yapan/yapacak olan hekimlere iliĢkin iĢlemler özel sağlık hizmeti sunucularının kuruluĢ ve faaliyetiyle ilgili tabi oldukları Özel Hastaneler Yönetmeliği, Ayakta TeĢhis ve Tedavi Yapılan Özel Sağlık KuruluĢları Hakkında Yönetmelik, Hiperbarik Oksijen Tedavisi Uygulanan Özel Sağlık KuruluĢları Hakkında Yönetmelik, Üremeye Yardımcı Tedavi Merkezleri Yönetmeliği (ÜYTE) ve Diyaliz Merkezleri Hakkında Yönetmelik hükümlerine göre yürütülecektir.
Bu amaçla hazırlanan ZEYĠLNAME-3 duyuru ekinde yer almaktadır. Söz konusu Zeyilnamede yer alan hükümlerin geçerli olabilmesi için, Kurumumuz ile sözleĢmesi bulunan özel sağlık hizmeti sunucuları tarafından sözleĢmenin yürütümünden sorumlu Sosyal Güvenlik Ġl Müdürlüklerine müracaat edilerek Zeyilnamenin imzalanması gerekmektedir.
SOSYAL GÜVENLİK KURUMU BAŞKANLIĞINDAN
ZEYİLNAME-3
2009 YILI SOSYAL GÜVENLİK KURUMU ÖZEL SAĞLIK HİZMETİ SUNUCULARINDAN SAĞLIK HİZMETİ SATIN ALMA SÖZLEŞMESİ
SözleĢmenin (1.3.8.) numaralı maddesinde yer alan “Kadrolu ÇalıĢma” ile (1.3.9) numaralı maddesinde yer alan “Kısmi Zamanlı ÇalıĢma” tanımı ve bu tanımlara atıf yapılan düzenlemeler sözleĢme kapsamından çıkarılmıĢ olup, Kurumumuzla sözleĢmeli özel sağlık hizmeti sunucularında görev yapan/yapacak olan hekimlere iliĢkin iĢlemler özel sağlık hizmeti sunucularının kuruluĢ ve faaliyetiyle ilgili tabi oldukları Özel Hastaneler Yönetmeliği, Ayakta TeĢhis ve Tedavi Yapılan Özel Sağlık KuruluĢları Hakkında Yönetmelik, Hiperbarik Oksijen Tedavisi Uygulanan Özel Sağlık KuruluĢları Hakkında Yönetmelik, Üremeye Yardımcı Tedavi Merkezleri Yönetmeliği (ÜYTE) ve Diyaliz Merkezleri Hakkında Yönetmelik hükümlerine göre yürütülecektir.
Bu zeyilnamede belirtilen hükümleri okudum ve aynen uyacağımı kabul ve taahhüt ediyorum.
Sağlık Hizmeti Sunucusu Kurum adına yetkili
adına yetkili
Ġsim : Ġsim :
Ġmza : Ġmza :
Tarih : Tarih :
.../.../2011 .../.../2011
Faaliyet Adresi :
Ziyabey Cad. No:6 Pk.06520 Balgat/ANKARA Ayrıntılı Bilgi Ġçin Ġrtibat: Dr.S.GAZĠOĞLU ġb.Md.V.
Tel : 0 312 207 86 44 Faks : 0 312 207 81 94 e-posta:gsssozleĢBu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.
Elektronik Ağ:www.sgk.gov.